Stichting voor Scholing en Kwaliteitsbevordering MKA-chirurgie

SomnoMed, Jaarpartner SSKMKA/NVMKA

SomnoMed

In 1997 startte onze samenwerking met tandarts-dormoloog Frits de Vries met de ontwikkeling van onze MRA's. Na ontwikkeling van onze MRA's zijn deze uitgebreid onderzocht op effectiviteit. Het apparaat blijkt bij 97% van de behandelde snurk-patiënten te werken.

Ook bij slaapapneupatiënten werkt een MRA heel goed. Bij patiënten die een AHI hebben tot 30, blijkt de MRA even goed te werken als een CPAP. Bovendien is de MRA patiëntvriendelijker dan een CPAP. Vandaar dat de MRA met ingang van 1 januari 2010 wordt vergoed vanuit de basisverzekering.

In onze ogen het beste type MRA, is de SomnoDent. Dit MRA is erg comfortabel (door een uitgekiende vormgeving en een zachte voering), eenvoudig zelf in te stellen, sterk (5 jaar garantie) en uiterst effectief.

De SomnoDent is ontwikkeld in Australië (het land waar ook de CPAP is uitgevonden) en is wereldwijd gepatenteerd en goedgekeurd als medisch hulpmiddel (FDA en Swiss-medic). Bovendien is het apparaat ISO-gecertificeerd. Dit betekent dat iedereen die deelneemt aan het proces van het aanmeten en vervaardigen van de SomnoDent, uniform zijn opgeleid en allemaal garant staan voor een optimale kwaliteit van behandeling en productie.

Dit maakt de SomnoDent uniek in zijn soort.

 

SomnoMed

BezoekadresRijksstraatweg 107A, 3632 AB Loenen aan de Vecht

Telefoon: (088) 43 00 201

https://somnomed.com

Contactpersoon Nederland: Diana Coester, Senior Sales Manager Benelux

Mobiele telefoon: (06) 224 55 763

E-mail: dcoester@somnomed.com

 

Sponsoren SSKMKA